Gymles

Als een leerling niet mee kan doen met de gymles, dan ontvangen wij graag een afmelding met de reden. U kunt dit bericht versturen via Parro naar de leraar van uw kind of (telefonisch) naar de directie van de school.

Groep 1-2 maakt gebruik van de speelzaal. Tijdens regen kan de leraar besluiten om in plaats van buiten te spelen naar de speelzaal te gaan. Groep 1-2 heeft geen vaste gymtijden. Het is fijn als u gymschoenen koopt met klittenband (geen veters).

De groepen 3 t/m 8 gymmen op donderdag in ‘t Hoogkoor.

·       De groepen 3/4 en 4/5 van 8.30 tot 10.00 uur.

·       De groepen 6/7 en 7/8 van 12.30 tot 14.00 uur.

De leerlingen van de groepen 3/4 en 4/5 starten op donderdag bij ’t Hoogkoor. Ouders kunnen hun kind vanaf 8.20 uur afzetten bij de entree van ’t Hoogkoor, waar een leraar hen opvangt. Een leraar vertrekt om 8.00 uur van de Bakelgeert en neemt de leerlingen mee die gebruik maken van de buitenschoolse opvang of die al op school zijn.

De leerlingen van de groepen 6/7 en 7/8 lopen onder begeleiding van een leraar naar ‘t Hoogkoor. Om 14.00 uur kunnen ouders hun kind ophalen bij 't Hoogkoor. Uw kind mag met uw toestemming ook zelfstandig naar huis gaan. Leerlingen die gebruik maken van de buitenschoolse opvang lopen met een leraar terug naar school.

In de sporthal van 't Hoogkoor mogen de leerlingen gymschoenen dragen, die geen strepen veroorzaken op de vloer. Zorgt u verder voor gemakkelijke kleding.